۲۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۰۱

ایران در رسانه های غرب /

تردیدافکنی درباره انتخابات اخیر / حمایت اکثر اعراب از برنامه هسته ای

تردیدافکنی درباره انتخابات اخیر / حمایت اکثر اعراب از برنامه هسته ای

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: رسانه های غربی در شماره امروز خود در پوشش تحولات مربوط به ایران، به سفر وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به قطر و تلاش وی در جلب حمایت اعراب علیه ایران، انتشار نظرسنجی که اکثریت اعراب از برنامه هسته ای کشورمان حمایت کردند و البته پخش خبرهایی منفی و جهت دار درباره ایران پرداختند.

" واشنگتن پست "

این روزنامه آمریکایی در شماره امروز خود به نظرسنجی دانشگاه مریلند و زگبای اینترنشنال پرداخت که در آن به حمایت اکثریت مردم جهان عرب از برنامه هسته ای صلح آمیز ایران اشاره شده و آمده است : از هر 10 فرد عرب، هشت نفر دیدگاه نامساعدی نسبت به آمریکا دارند و اکثر آنها ایران را یک تهدید تلقی نمی کنند و اکثر اعراب بر این باورند که ایران حق داشتن انرژی هسته ای را دارد.

این روزنامه در خبری دیگری برای القای این ادعا که انتخابات اخیر ایران آزاد برگزار نشده است، ادعا کرد: آیت الله "حسین علی منتظری" روحانی مخالف ایران اعلام کرده که انتخابات اخیر مجلس آزاد وعادلانه برگزار نشده است.

واشنگتن پست همچنین در مطلب دیگری به سفر "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با دستورکار ایران هراسی  پرداخته که در سفر به قطر ادعا کرد: افراطیونی همچون حزب الله و حماس تلاش می کنند تا  در تلاشهای منطقه ای برای برقراری صلح اختلال ایجاد کنند. به نوشته این روزنامه، وی در این سفر تلاش می کند تا حمایت اعراب را در برابر ایران به دست آورد.

" نیویورک تایمز"

این روزنامه آمریکایی نیز در بررسی تحولات ایران مدعی شده است : آیت الله "حسین علی منتظری" گفته است که انتخابات اخیر مجلس آزاد و عادلانه برگزار نشده است.

خبر دیگر نیویورک تایمز هم تلاش "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در سفر به قطر برای جلب حمایت اعراب علیه ایران است و اینکه حزب الله و حماس تلاش می کنند خللی را در تلاشهای صلح منطقه ایجاد کنند.

نیویورک تایمز به گزارش عفو بین الملل درباره آمار اعدام در سال گذشته اشاره کرده که در آن ادعا شده است : ایران با 317 مورد اعدام در ردیف دوم کشورهای جهان و پس از چین قرار دارد. پس از آن عربستان سعودی با 143 مورد، پاکستان با 135 مورد و آمریکا با 42 مورد در ردیفهای بعدی قرار دارند.

" تایمز"

این روزنامه انگلیسی به گزارش یک کلیسا در انگلیس اشاره می کند که در آن ادعا شده است : بدترین کشور جهان در آزار رساندن به مسیحیان، کره شمالی است که عربستان سعودی، ایران و مالدیو پس از آن قرار دارند.

" لس آنجلس تایمز"

این نشریه آمریکایی در مطلبی ادعا کرد: درگیریهایی در مرزهای ایران با گروههای آشوبگر ممکن است ایران را وادار کرده باشد تا از هم پیمانان خود در عراق حمایت کند. این اقدام به عنوان یک جنگ نیابتی با آمریکا تلقی می شود.

" اینترنشنال هرالد تریبیون"

این نشریه آمریکایی هم گزارش عفو بین الملل درباره شمار اعدامها در سال گذشته میلادی را منتشر و چین را اولین کشور از نظر آمار بالای اعدام معرفی کرده است. در گزارش عفو بین الملل ادعا شده که ایران پس از چین از نظر شمار اعدامها در ردیف دوم قرار دارد.

این روزنامه همچنین به انتقاد "هاوارد برمن" رئیس جدید کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از سیاست دولت بوش در قبال ایران پرداخت.

به نوشته این روزنامه، برمن گفت : به نظر نمی رسد که رویکرد این دولت کارساز باشد و اینکه دولت بوش باید در تلاش برای اعمال تحریمها علیه برنامه هسته ای ایران با کشورهای بیشتری تعامل کند.

وی ادعا کرد:" فکرمی کنم سطحی وجود دارد که در آن تحریمها می توانند رفتار ایران را تغییر دهند، اما به نظر من آنها( ایرانیها) با سرعتی بیش از افزایش سطح تحریمها در حال غنی سازی اورانیوم هستند."

هرالد تریبیون هم به سفر "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی پرداخته و از تلاش آن برای جلب حمایت اعراب علیه ایران سخن گفته است.

" خبرگزاری فرانسه "

این خبرگزاری غربی هم در واکنش به خبر روز گذشته روزنامه ایندیپندنت مبنی بر مذکرات پنهانی شخصیتهای آمریکایی و ایرانی درباره برنامه هسته ای تهران و روابط دو کشور، به نقل از "تام کیسی" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این مذاکرات را رد کرد.

به گزارش مهر، با نگاهی به مطبوعات غربی می توان چند نکته مهم را استخراج کرد:

1. ادامه تبلیغ پروژه ایران هراسی ؛ سفر"زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به قطر و تلاش وی برای جلب حمایت اعراب علیه ایران یکی از مهمترین خبرهایی بود که رسانه های غربی به آن پرداخته بودند. اما این در حالی است که نظرسنجی دانشگاه مریلند و زگبای اینترنشنال نشان داد که اکثر اعراب ایران را یک تهدید نمی دانند و 67 درصد معتقدند که ایران حق داشتن انرژی هسته ای را دارد.

2. رسانه های غربی همچنین با انتشار خبر مربوط به سخنان یک شخصیت مذهبی در ایران تلاش کردند اینگونه القا کنند که انتخابات پارلمانی اخیر در این کشور آزاد برگزار نشده است . انتخاباتی که در آن مشارکت مردمی بسیار چشمگیر بود و مقامهای آمریکایی انتظار چنین مشارکتی را نداشتند و بارها تلاش کردند با تبلیغات رسانه ای خود آن را کمرنگ جلوه دهند.

3. مطبوعات جهان غرب همچنین درادامه پوشش جانبدارانه تحولات ایران و تاریک نمایی اوضاع کشورمان، گزارش عفو بین الملل را منتشر کردند که در آن ادعا شده است ایران در ردیف دوم کشورهای اعدام کننده مجرمان قرار دارد. اما این رسانه ها به افزایش آمار جرم و جنایت و عدم اعمال قانون در کشورهای خود توجهی ندارند و تنها بر این آمار بدون توجه به دستورات و احکام اسلامی در اعدام این متجاوزان و قانون شکنان تکیه می کنند.

کد خبر 665686

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha